ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Louloudis Electrical Applications συνεργάζεται με αναγνωρισμένες εταιρίες για την προμήθεια των άριστης ποιότητας υλικών και μηχανημάτων, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της.
Υπηρεσίες συντήρησης Η Louloudis Electrical Applications βρίσκεται πάντα κοντά στους πελάτες της, με συνέπεια και ταχύτητα, παρέχοντας υπηρεσίες συντήρησης κάθε ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, για την σωστότερη και αποδοτικότερη λειτουργία τους. Η εταιρία μας έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων
ISO 9001:2015.
ISO 14001:2015.
BS OHSAS 18001

Βιομηχανικές Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Η Louloudis Electrical Applications με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία που αφορά τόσο στο ηλεκτρολογικό υλικό εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, όσο και στις εγκαταστάσεις βιομηχανικού τύπου, παρέχει την ολοκληρωμένη μελέτη και κατασκευή τους.
Δείτε περισσότερα

Υποσταθμοί μέσης τάσης και Γεννήτριες

Σκοπός της Louloudis Electrical Applications είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, με συνεχή προσπάθεια εκσυγχρονισμού και υιοθέτηση καινοτομιών, καλύπτοντας κάθε είδους βιομηχανική ηλεκτρολογική εγκατάσταση.
Δείτε περισσότερα

Πυρανίχνευση - Κατάσβεση

Η Louloudis Electrical Applications προσφέρει ολοκληρωμένες τεχνικές υπηρεσίες εγκατάστασης συστημάτων πυρανίχνευσης – κατάσβεσης, κατόπιν ειδικής κτιριακής μελέτης πυροπροστασίας.
Δείτε περισσότερα

UPS και Σταθεροποιητές τάσης

Η Louloudis Electrical Applications σε συνεργασία με τους κορυφαίους οίκους κατασκευής UPS, παρέχει τις ιδανικές λύσεις για την άμεση αντιμετώπιση πολύωρων διακοπών ρεύματος, προσφέροντας συστήματα αδιάλειπτης παροχής ισχύος και σταθεροποίησης τάσης.
Δείτε περισσότερα

Γιατί να επιλέξετε εμάς

1500

Ολοκληρωμένα Project

950

Πελάτες

78009

Ώρες Εργασίας