Η εταιρία μας

Η εταιρία Louloudis Electrical Applications δραστηριοποιείται στο χώρο των βιομηχανικών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αυτοματισμών από το 1992.
Με συνεχή προσπάθεια εκσυγχρονισμού, διαρκή παρακολούθηση και υιοθέτηση καινοτομιών, άρτια καταρτισμένο προσωπικό, σύγχρονο εξοπλισμό, συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα και απόλυτη προσήλωση στην ασφάλεια, τη φωτοκύκλωση και ανακύκλωση, βρίσκεται κοντά στους συνεργάτες της για την αντιμετώπιση κάθε πιθανού προβλήματος, απλού ή σύνθετου, που έχει σαν αποτέλεσμα μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης. Ο συνδυασμός της ταχύτητας, της συνέπειας, των υλικών άριστης ποιότητας και της τεχνογνωσίας, με γνώμονα πάντα την σχέση “ποιότητας – τιμής”, δημιούργησε ένα σημαντικό πελατολόγιο του ιδιωτικού αλλά και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, τόσο στην Αθήνα, όσο και σε πολλές άλλες πόλεις και νησιά.

Υπηρεσίες συντήρησης

Η Louloudis Electrical Applications βρίσκεται πάντα κοντά στους πελάτες της, με συνέπεια και ταχύτητα, παρέχοντας υπηρεσίες συντήρησης κάθε ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, για την σωστότερη και αποδοτικότερη λειτουργία τους.
Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποίηση Εργασιών

Η εταιρία μας έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων
ISO 14001:2015.
ISO 9001:2015.
ISO 45001:2015

Έτοιμοι να γίνετε πελάτες μας ?