Κατάλογοι

Ενημερωθείτε για το σύνολο των υπηρεσιών μας μέσω των online καταλόγων μας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις βασισμένες στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ξενοδοχιακές Εγκαταστάσεις

Η Εταιρία μας, στα πλαίσια της δραστηριοποίησής της, στον τομέα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών, έχει ήδη εισέλθει με επιτυχία στον εξειδικευμένο και απαιτητικό χώρο των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και είναι σε θέση να καλύψει σε βάθος, οποιαδήποτε ανάγκη της επιχείρησής σας, από το στάδιο της μελέτης μέχρι και την υλοποίησή της.
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Ναυτιλιακές Εγκαταστάσεις

Τα τελευταία χρόνια, έχοντας πολυετή εμπειρία στις ιδιαίτερες ανάγκες των ναυτιλιακών εταιριών, έχουμε εισχωρήσει επιτυχώς στην οικογένεια της ναυτιλίας, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες, πάντα με γνώμονα την συνέπεια και την αξιοπιστία. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, σας εγγυάται μια αξιόπιστη παροχή ηλεκτρολογικών εφαρμογών.
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις

Η Louloudis Electrical Applications με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία που αφορά τόσο στο ηλεκτρολογικό υλικό εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, όσο και στις εγκαταστάσεις βιομηχανικού τύπου, παρέχει την ολοκληρωμένη μελέτη και κατασκευή τους.
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Υπηρεσίες συντήρησης

Η Louloudis Electrical Applications βρίσκεται πάντα κοντά στους πελάτες της, με συνέπεια και ταχύτητα, παρέχοντας υπηρεσίες συντήρησης κάθε ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, για την σωστότερη και αποδοτικότερη λειτουργία τους.
Περισσότερα

Πιστοποίηση Εργασιών

Η εταιρία μας έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων
ISO 9001:2015.
ISO 14001:2015.
BS OHSAS 18001

Γιατί να επιλέξετε εμάς

1500

Ολοκληρωμένα Project

950

Πελάτες

78009

Ώρες Εργασίας